Zuid-Koreaanse verkopen voor de Samsung Galaxy S10-serie zijn gearriveerd en de situatie ziet er niet geweldig uit voor Samsung. Samsung Galaxy S10-activeringen suggereren dat pre-orders lager waren dan de Galaxy S9 van vorig jaar, aldus The Investor. De verkoopcijfers van de Galaxy S9 waren naar verluidt een record voor Samsung.

De belegger zegt dat er 140.000 dag-één activaties waren voor de Galaxy S10, S10 Plus en S10e, vergeleken met 180.000 voor de S9 en S9 Plus en 200.000 voor de Galaxy Note 9.

“De nieuwsverslagen van de eerste verkopen van de S10 zijn gebaseerd op de verkeerde statistieken van de S9 en S10,” vertelde een woordvoerder van Samsung aan The Investor. “Het gerapporteerde verkoopcijfer sloot ook de verkochte eenheden uit via lokale mobiele virtuele netwerkoperators.”

Volgens Samsung zijn de verkopen van de Galaxy S10 eigenlijk “1,2 keer” hoger dan die van de S9-serie. Samsung gaf echter geen commentaar op wat de echte cijfers waren.

Waarom zou de Galaxy S10 slecht hebben verkocht?

Het zou geen complete schok zijn als de S10-serie minder zou verkopen dan de Note 9 of S9; er zijn verschillende factoren die de verkoop negatief hebben beïnvloed.

Ten eerste is Samsung’s meest krachtige telefoon, de S10 Plus, duurder dan welke Galaxy S-telefoon dan ook, beginnend bij $ 999 en gaat op tot $ 1.599 in de VS (het is ook geprijsd in Zuid-Korea). Mensen houden ook langer vast aan hun telefoons, en aangezien de Galaxy S10 aantoonbaar veel van wat smartphones deden vorig jaar en het jaar daarvoor deed – zij het een beetje beter – zien sommigen misschien weinig behoefte aan een upgrade.

Kritiek is dat Samsung de Galaxy Fold en Galaxy S10 5G onthulde naast de nieuwe telefoons, opkomende apparaten die onontgonnen potentieel bieden op het gebied van internetconnectiviteit en design. Sommige fans houden misschien van die telefoons, ondanks hun nog grotere prijskaartjes.

Hoe dan ook, misschien moeten we wachten op de officiële analyse van de inkomsten van Samsung om een ​​beter beeld te krijgen van hoe ze in de markt hebben gepresteerd.

Als je dat nog niet hebt gedaan, mis dan onze Galaxy S10 Plus-recensie niet om erachter te komen wat we ervan vinden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *